login

hotel és vendéglátás

A Nouba elkötelezte magát a vendéglátóipar mellett. Tisztában vagyunk a kihívásokkal. Látjuk a lehetőségeket is.

 

Végső soron minden az élményről szól. A szállodai szolgáltatások összehasonlításakor mindig a fogyasztói élmény lesz a meghatározó, akár szabadságon, akár üzleti úton levő vendégekről van szó. A kihasználtsági mutatókat és az átlagárat (revPAR) elsősorban olyan jellemzők vezérlik, mint az elérhetőség, támogatás, minőség, kialakítás és személyre szabott gondoskodás.

 

Experience matters.

 

A szállodák munkaerő-igénye folyamatosan változik, így a személyzeti szolgáltatás egyik kulcstényezője a rugalmasság. A reggeli étkeztetéshez több pincér kell, nagy vállalati rendezvények alkalmával szintén bővíteni kell a szálloda személyi állományát. Mi ebben segítünk.

 

A szállodák kiszolgálásához gyors reakciókészségre van szükség. Jól öltözött, szakképzett emberek azonnali előteremtésére. A Nouba tudja a megoldást.

 

A szállodáknak megbízható szolgáltatásra van szükségük. A Nouba hisz abban, hogy a hosszú távú márkahűség a következetességen múlik. Igyekszünk kifogástalan szolgáltatást nyújtani és tökéletesen végrehajtani mindazt, amit megígértünk.

 

További információért lépjen kapcsolatba velünk: info@nouba.hu