login

mit csinálunk

A Nouba rendezvények személyzetének biztosításával, kölcsönzésével foglalkozik.

 

Mi adjuk a hoszteszeket. Ennyi. Semmi más. Semmi nem tereli el a figyelmünket. Semmi nem zavar az összpontosításban. Nem áltatjuk magunkat azzal, hogy mindenben jók lehetünk. Minden napunkat azzal az elköteleződéssel kezdjük, hogy a lehető legjobb szolgáltatást fogjuk biztosítani. Gondoskodunk róla, hogy meglegyenek a megfelelő embereink, hogy megfelelő képzést kapjanak, és kialakítsuk azokat a készség-kombinációkat, melyek értéktöbbletet teremtenek az ügyfeleinknek.

 

Do one thing, do it well.

 

A Nouba öt divízióból áll: Rendezvények, Értékesítés és promóció, Sport és szabadidő, Szálloda és vendéglátás, valamint Iroda és recepció.

 

A divizionális felépítés oka, hogy úgy véljük: a fenti kategóriák mindegyike más és más hoszt / hosztesz profilt és képzettséget igényel. Így a belső képzésünk is strukturáltabb, és jobban megfelel az ügyfeleink igényeinek.

 

Az elkülönült részlegek egyszersmind kiemelik mind a Nouba hosszú távú elkötelezettségét a kérdéses tevékenységek mellett, mind pedig azt a szándékot, hogy ügyfeleink számára személyre szabott megoldásokat biztosítsunk.

 

Üzleti elveink.

 

Színvonalat teremtünk. Küldetésünk a kiválóság: kifogástalan szolgáltatást nyújtani az eladást követően is.
Felülmúljuk az elvárásokat. Először is arra törekszünk, hogy azt tökéletesen elvégezzük, amit megígértünk. Az ezen felüli – azaz az elvárásokon túlmutató – teljesítmény adja azonban számunkra a jövő új lehetőségeit.
Kapcsolatot építünk. Értékesítési filozófiánk a kapcsolatépítést hangsúlyozza. A Nouba így hosszú távú barátságokban, nem pedig hó végi bevételben gondolkodik.
Értéket adunk. Segíteni akarunk az ügyfeleinknek üzleti vállalkozásaik építésében. A szolgáltatásunk ügyfeleink számára azonnali üzleti eredménnyé alakul.
Hibátlan kivitelezés. A Nouba egy nagyon specifikus piaci igény kiszolgálásra jött létre, és minden erejét arra összpontosítja, hogy ügyfelei szakértője legyen ezen a területen.
Csapatmunkára építünk. Hiszünk abban, hogy a csapatmunka tesz képessé minket arra, hogy jobb szolgáltatást kínálhassunk ügyfeleinknek.
Élvezzük, amit csinálunk. A Nouba magas erkölcsi normák, valamint az elkötelezettség és a motiváció alapján választja ki munkatársait. Nagyon komolyan vesszük a munkánkat, ugyanakkor élvezzük is azt.